Serafin logo

Izdelava spletne strani - celjska regija, podjetje SERAFIN d.o.o.

Podjetju Serafin smo izdelali spletno stran. V Celjski občini locirano podjetje se ukvarja z računovodskimi ter finančnimi storitvami. Njihovi glavni naročniki so mala ter srednja podjetja. Zaradi velikosti takšnih podjetji je smiselno sodelovanje z zunanjimi računovodskimi partnerji. Podjetje Serafin, se lahko pohvali z ažurnimi in natančnimi storitvami, med kater sodijo knjigovodske storitve, knjiženje računov, transakcij, napovedi davka... Podjetje na spletni strani nudi obrazec, s katerim lahko vsak, ki ga zanima več o podjetju pošlje povpraševanje.

 

 

Izdelava spletne strani Serafin

Izdealva spletne strani ter SEO optimizacija za Celje in celsko regijo

V podjetju VSI.SI smo ponosni na to, da lahko s SEO optimizacijo zadanemo vsako regijo posebej. V primeru podjetja SERAFIN smo targetirali Celje. Izdelava spletne strani je bila v tem primeru zastavljena tudi s tem v mislih. Na tak način je spletna stran vidna v okolju, kjer se gibajo tudi potencialni kupci storitev ali izdelkov. SEO optimizacija za Celje targetirano ciljno skupino je le primer, kako se lahko z dobrim znanjem Izdelave spletne strani regionalno poveča promet na spletni strani, hkrati pa zmanjša strošek z nepotrebno prisotnostjo v regiji, kjer morda kupcev ni. Takšna znanja si je podjetje VSI.SI pridobilo skozi veliko število projektov, usmerjenih k večji vidnosti naročnika.

 

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene

 

Vas zanima SEO optimizacija spletnih strani ali izdelava spletnih strani?

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

http://www.spletnidonos.si/ 
http://www.internetni-marketing.si/ 
E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Izdelavo spletne strani so nam zaupali še:

Izdelava spletne strani SenseIzdelava spletne strani Skitti Izdelava spletne strani Candor DominkoIzdelava spletne strani Kuhinje ErjavecIzdelava spletne strani MobydickIzdelava spletne strani Kova