O podjetju

Knjigovodstvo

Računovodski servis – računovodske storitve

 

Računovodski servis Serafin d.o.o. iz Arclina pri Vojniku je začel z delom leta 1991, kmalu po tistem, ko je bilo mogoče ustanavljati zasebna podjetja. Že v prvem letu poslovanja je imelo računovodstvo Serafin pet strank, vsa mala podjetij, od katerih sta dve še vedno aktivni stranki podjetja. Obseg poslovanja in število strank se je vseskozi povečevalo. Ob deseti obletnici podjetja jih je bilo že dvajset, dandanes pa jih ima računovodstvo Serafin že več kot trideset, predvsem iz širšega celjskega območja.

V tem času smo si pridobili veliko izkušenj iz naslednjih področij: računovodstvo, poslovno svetovanje in davčno svetovanje. Pomembne izkušnje pa imamo tudi na področju pripravljanja vseh vrst poročil za potrebe AJPES-a, statistike in davčnih organov.

Naše poslanstvo je nudenje kvalitetnih računovodskih storitev malim podjetjem, samostojnim podjetnikom in društvom, za katere zaradi svoje velikosti ni smiselno da sami organizirajo lastno računovodsko službo. Svojim strankam bomo nudili vsakovrstno pomoč in svetovanje pri odpravljanju ovir ki jih srečujejo na svoji poslovni poti, predvsem tistih iz področij organizacije poslovanja in organizacije računovodstva, tako da bodo imeli vedno na voljo kvalitetne računovodske informacije kot dodaten element pri sprejemanju poslovnih odločitev.

 

SERAFIN, d.o.o.
Arclin 38A
3211 Škofja vas

03 7812288